Survivor Elanur kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Survivor 2023 Survivor Elanur Pat kimdir, ne iş yapıyor?

Survivor 2023, 15 Ocak 2023 tarihinde TV8’de yayımlanmaya başlayan televizyon yarışma programı. Yarışmacılar kimler merak ediliyor. Peki, Survivor Elanur kimdir? Kaç yaşında, nereli, meslek ne? Survivor 2023 Elanur Pat kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

SURVİVOR ELANUR KİMDİR?

Survivor 2023 Gönüllüler takımında yer alan Elanur Pat (30 Aralık 2000, İstanbul), Türk internet ünlüsü ve şarkıcısıdır. İnternet kariyerine RunalexX kullanıcı adı ile başlamış ve ona kavuşmuştur. Yalova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı okuyan Elanur Pat ilk olarak sahip olduğun Twitch yayınları ile söz ettirmiştir.

Bela adlı şarkı ile müzik türlerine giriş yapan Elanur Twitch ve Instagram’da binlerce takipçisi bulunmaktadır.

Diskografi:

  • Bela (2019)
  • Sakin(2020)
  • Tetik(2021)
  • Kaçak(2021)
  • Haset (2021)
  • 21/ Kraliçe (2022)

SURVİVOR 2023 YARIŞMACILARI KİMLER?

Ünlüler takımı : Yusuf Güney, Ümit Erdim, Murat Eken, Seçkin Piriler, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Büşra Tuman, Berdan Mardini, Barış Telli, Kürşat Yalçınkaya, Buse Plan, Halil İbrahim Göker

Gönüllüler takımı : Alper Rende, Özgür Tetik, Aleyna Elibol, Aziz Ozan Dilber, Tunga Sayan, Walison Fonseca, Kardelen Kalender, Asena Demirbağ, Ayşe Gizem Avcı Ayan, Osman Can Ural, Chaby Han, Elanur Pat

Mustafa Şirin

Survivor 2023 Elanur Pat Gündem Magazin Haberleri

Yorum yapın